МАРУСЯ ОСИКОВСКА БЕ ИЗБРАНА ЗА ЧЛЕН НА АНК ОТ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА КАМАРАТА

маруся осиковска

Управителят на ЗЛАТЕН РОЖЕН ТРЕЙД EООД Маруся Осиковска бе избрана за член на УС на Германско-българската индустриално-търговска камара (АНК) от общото събрание на камарата, което се проведе на 15 юни тази година. Изборът й е оценка за нейните качества на оперативен мениджър, амбицията й да развива българо-германските търговски отношения в сферата на туризма и винопроизводството. Германският пазар има потенциал за развитие за българските винопроизводители при отбелязания през миналата година ръст в износа на вина за тази страна.

Г-жа Осиковска успешно управлява и развива няколко милионна инвестиция в лозови масиви, бутикова винарска изба Златен Рожен, едноименен хотел и ловно стопанство и има съществен принос за налагане на бранда на българския и международния пазар с уникална селекция от висококачествени вина, произведени в региона на Мелник.
Маруся Осиковска е завършила специалност „Международен туризъм” в УНСС с немски език. Работила е като експерт, отговарящ за пазарите в САЩ и Канада в Министерство на икономиката и енергетика. Тя е майка на три деца.

2018-01-29T14:45:33+00:00
Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да улесни посещението ви. Прочетете повече за нашата политика за защита на личните данни през уебсайта Разбрах