ЗЛАТЕН РОЖЕН Е НАЙ-ДОБРА ВИНАРСКА ИЗБА ЗА 2018 ГОДИНА

най-добра винарска избаСпечелихме Златен Приз в категорията НАЙ-ДОБРА ВИНАРСКА ИЗБА за 2018 г. на списание Туризъм и отдих.

Наградата за целогодишния ни труд бе връчена от доц. д-р Йордан Йорданов по време на международното изложение „Ваканция и СПА Експо 2019”. Един от най-престижните туристически форуми у нас се състоя межу 14-ти и 16-ти февруари в Интер Експо Център, София.

На церемонията присъстваха министърът на туризма Николина Ангелкова, председателят на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов, директорът на столичното Общинско предприятие „Туризъм” Иво Маринов, председателят на Българската туристическа камара Георги Николов, изпълнителният директор на Националния борд по туризъм Полина Карастоянова, експерти, преподаватели и представители на туристическия бизнес.

Тази награда идва само два месеца след приза ни за най-иновативна винена дестинация за 2018 г. от годишните награди на БХРА през декември. Това ни кара да сме горди, че Златен Рожен вече е емблема за качество, а през настоящата година сме длъжни да не спираме да се усъвършенстваме и надградим постигнатите успехи.

2019-02-19T09:35:41+00:00
Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да улесни посещението ви. Прочетете повече за нашата политика за защита на личните данни през уебсайта Разбрах