нова серия вина

Винарска изба Златен Рожен стартира игра за избор на име на нова серия вина.  Подбрани са най-добрите бутикови вина под шапката на бранда ЗЛАТЕН РОЖЕН. Нежно розе, пленяващи бели и ексклузивни червени вина от долината на Струма търсят името на онзи емблематичен елемент, който обединява традициите, иновациите и нестихващата страст към виното достатъчно въздействащо с помощта на думите.

Бъди смел, развихри въображението си и дай име на новата ни серия, а ние ще публикуваме най-оригиналното предложение в официалната FACEBOOK страница на бранда и ще наградим неговия автор с уикенд за двама в хотел Златен Рожен и бутилка класно вино от впечатляващата ни магнум-колекция.

Името на серията не трябва да е по-дълго от 18 знака (с интервалите). Предложенията ще бъдат оценявани по своята оригиналност, стил, идейност и връзка с продуктите под бранда Златен Рожен, а най-впечатляващото от тях ще получи шанса да украси етикетите на бутилките от новата ни серия.

Краен срок за участие: 31 май 2016 г. включително. Името на печелившия ще бъде обявено на страницата на Златен Рожен във Facebook на 7 юни.

Участникът с най-оригиналното според нас предложение ще получи:

Уикенд за двама в хотел Златен Рожен и бутилка вино от специалната ни магнум-серия.

Официални правила на играта

– Организатор на играта: Златен Рожен ЕООД

– Продължителност на играта: 19-31.05.2016 г.

– Играта е отворена за участие за всички физически лица на възраст над 18 години.

– Описание на наградата: Уикенд за двама в хотел Златен Рожен и бутилка вино. Уикендът включва една нощувка за двама в двойна стая с включена закуска. Наградата може да бъде използвана в периода 15 юни – 31 август 2016 г. по желание на печелившия участник. Наградата не включва организиран транспорт до хотел Златен Рожен и обратно. Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

– Включвайки се в играта, участниците предоставят доброволно личните си данни (имена, телефон, e-mail или други) и дават съгласието си тези данни, както и името на новата серия вино да бъдат използвани от Златен Рожен ЕООД.

– Детайлна информация за правилата ще бъде достъпна на интернет адрес www.zlatenrozhen.bg и Facebook за периода на играта.