Златен Рожен взе участие в конкурса за елегантност на ретро автомобили “Дръстър”

През изминалия уикенд се проведе петото издание на конкурса за елегантност „Дръстър“ (Concours D’elegance DrustaR), което привлече почитатели на ретро автомобилите в изискания хотел RIU Pravets Golf and SPA Resort. Селекцията за конкурса е изготвена изключително прецизно, като всеки участник ще получи индивидуална покана за участие. Затова сме поласкани от възможността да представим и нашият Mercedes 220D от 1969 година. В конкурса участват най-добрите реставрационни студиа в България и колекционери. Събитието е част от календара на Световната организация на историческите автомобили и  интересът към него е от цяла Европа. Всичко това се допълва и от състава на журито, което бе съставено от едни от най-добрите специалисти в областта на историческите автомобили в Европа. Кристиян Желев е експерт по класически и ретро автомобили и организатор на двудневното събитие, което е не просто конкурс а и парад на красотата и елегантността.

Организаторите от Concours d’Elegance DRUSTAR и домакините от РИУ ПРАВЕЦ GOLF & SPA RESORT подготвиха пет-звездно кулинарно преживяване, в което вината на Златен Рожен съпътстваха гала вечерята. Всички посетители получиха и подарък от нашата винарна.

Всички почитатели на виното са добре дошли във винарната ни в село Капатово (Мелнишко). А почитателите и на ретроавтомобилите ще останат още по-очаровани от посещението си, тъй като нашите два ретро автомобила са изложени именно в дегустационната ни зала.

Скоро ще може да ви изненадаме и с още една придобивка за любителите на ретро автомобилите.

Снимка: Андрей Андреев
Снимка: Андрей Андреев