Отворените врати във винарска избаИ тази година винарска изба Златен Рожен отваря вратите си за посещения, дегустации, винени турове и още много изненади за всички свои приятели, почитатели и гости от 14 до 17 февруари.

Програмата на избата по случай Дни на отворените врати в Мелнишко включва:

– На 14 февруари по случай Деня на виното и любовта, избата ще работи от 9 до 18 часа с безплатни винени турове и обиколка на избата, както и дегустация на вината от каталога на бутикова изба Златен Рожен в село Капатово. Всяка влюбена двойка ще получи подарък-изненада!

– На 15.02. ще се извърши обичая по зарязването на лозето. Приготвили сме богата програма за своите гости, която ще започне ритуалното зарязване на лозята в 11.00 часа в масива пред винарната в село Капатово. Празненството ще продължи с музикалното изпълнение на Теди Еротеева и ФА “Македонци”. Всички любители на хубавото българското вино и традиции са добре дошли да празнуват с нас през целия ден. отворените врати във винарска изба Избата ще работи от 9:00 до 18:00 ч. за посещения, дегустации и винени турове.

– На 16  и 17 февруари Златен Рожен подарява на своите приятели и почитатели, освен възможността да направят безплатна дегустация и обиколка на избата, и 10% отстъпка от цената на всички вина в каталога на Златен Рожен при покупка от фирмения ни магазин, който се намира във винарната в село Капатово. И двата дни избата ще работи през целия ден от 9 до 18  часа.