ХОТЕЛ ЗЛАТЕН РОЖЕН С НОВА СПА ЗОНА ЗА РЕЛАКС

Вече може да се насладите на новата СПА зона за релакс в хотел Златен Рожен. За Вашето пълно обновяване, здраве и добро настроение, предлагаме на Ваше разположение – сауна, инфраред сауна и джакузи за 4 човека.

Вълнуващо изживяване за 2 семейства едновременно. То ще Ви накара да се чувствате приятно преродени и ще ви помогне да погледнете на света с по-добри очи.

Може да прекарате свободното си време и на удобните ни дивани, които са в релакс зоната и да дегустирате от великолепните ни бутикови вина.

Хотелът предлага зала за конферентни услуги, механа и възможност за екскурзии до магнетичната местност Рупите и Роженския манастир. Може да разгледате обновената винарска изба и да заявите дегустации с квалифицирани сомелиери.

На страницата на хотел Златен Рожен може да разгледате всички услуги, от които може да се възползвате при престоя си в това уютно кътче разположенo в непосредствена близост до Роженския манастир

2019-03-08T19:24:34+00:00
Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да улесни посещението ви. Прочетете повече за нашата политика за защита на личните данни през уебсайта Разбрах