издигане с балон

С наближаването на Великденските почивни дни Златен Рожен се готви да посрещне не само винолюбители за празничния уикенд край Мелник, но и почитатели на силните усещания и адреналина.

Дестинация Долината на Струма е истинско природно богатство, радващо множество пътешественици с различен профил. Винолюбителите се наслаждават на различни стилове вина, отразяващи разнообразния релеф и почви и изобилието от слънчеви дни. А любителите на приключенския туризъм, намират тук десетки възможности.

Да усетим адреналина с рафтинг по Струма, да се реем свободно с полет с мото-парапланер, да се почувстваме като филмова звезда на самолет Чесна, да видим красивите лозови пейзажи с издигане с балон и още много приключения ни очакват през Великденските почивни дни.

През март 2024 г. Златен Рожен получи престижната награда за винен туризъм, връчена от Дивино и Виа Вино. Една от причините да получим това значимо признание бе именно разнообразието от преживявания, които трите ни обекта (винарна, хотел и музей за ретро автомобили) предлагат на посетителите на Долината на Струма. Не на последно място и партньорските връзки, които изграждаме, за да направим района още по-атрактивен за посещение.

Ето защо отново се обръщаме към Supergift, които предлагат селекция от преживявания, които биха разтуптели сърцето на всеки.

А ние от винарна и музей за ретро автомобили Златен Рожен ще зарадваме най-смелите с подаръци.

В рамките на трите дни (3, 4, 5 май 2024) край винарната и музея ще се предлагат:

И още много други. ВИЖТЕ ТУК.

Следете още инфоформация във Фейсбук събитието.